Fine, nye kontoret

10. september 2010 § 1 kommentar

Overgangen fra å være et striglet, velsmurt og sjelløst tannhjul i et corporate maskineri, til å leve Herrens late dager som frilans-slabbedask i landsens omgivelser, har selvsagt vært tøff. For eksempel må jeg nå tømme kontorsøpla mi selv, og jeg har heller ingen kaffemaskin å snakke nedsettende om mens jeg håndkverner nøye utvalgte kaffebønner til presskanna.
Den første måneden av denne nye tilværelsen tilbragte jeg innesperret på et hjemmekontor, avskjermet fra all annen mellommenneskelig kontakt enn de ulende ekkoene av barnelatter som trengte ned fra husets oppholdsrom og til min fuktige, mørke kjellerkrok. Og om ikke arbeidets asosiale natur tok fra meg all følelse av menneskelig verdighet, så gjorde iallfall frilans-foreningens strenge opptakskrav om å arbeide i bare undertøyet det.
Det er derfor ikke uten en viss porsjon begeistring at jeg nå kunngjør selve den offisielle åpningen av mitt nye kontor på Etablerersenteret i Vest-Agder, i forbindelse med at innredningen av det ovennevnte kontoret i dag nådde et nytt og foreløpig høydepunkt: Innsettingen (bokstavelig talt) av en lampe og lenestol for bruk til korrekturlesing og/eller eventuell avslapping.

Takk til NMS Gjenbruk, Lillesand og Finn.no.

Reklamer

Tagged: ,

§ One Response to Fine, nye kontoret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Fine, nye kontoret at Hans Ivar Stordals blogg.

meta

%d bloggere like this: