Sponset innhold på blogger:

16. august 2013 § 1 kommentar

Jeg mottok nylig følgende smigrende tilbud per e-post:

Emne: nettside sporring hansivarstordal.no

Hei,
Jeg lurer på om du tar i sponset innhold til siden din? Jeg leter etter relevante sider til bruk for min klient i forbindelse med en spesiell kampagn øyeblikket, og ønsker å bygge relasjoner med ulike webmaster for fremtidige prosjekter. Det innholdet vi ønsker å plassere vil være skreddersydd for å passe din side.

Det første spørsmålet er jo stilt av en dyktig selger: Vedkommende tar det for gitt at jeg ikke liker sponset innhold, siden middelklassefolk som meg gjerne har et hyklersk negativt syn på  å være sellout-kommærs, og spør i stedet om jeg tar i det. For eksempel med en ildtang, antyder hun kanskje mellom linjene. Videre lover vedkommende at innholdet vil være skredderskydd for å passe min side, og formuleringen «en spesiell kampagn øyeblikket» gjør meg svært trygg på at vedkommende er rette person til å skreddersy tekstinnhold. Så langt er altså alt i orden.

Min klient er en godt respektert online gaming selskap og linken i artikkelen vil være en av de casino nettsteder. Alt innhold er skreddersydd for å passe på din side.

Videre er det betryggende å høre at det ikke dreier seg om et av de mange ikke-respekterte selskapene som driver med online gaming, eller gambling som det kanskje kalles. Så lenge selskapet er godt respektert, er alt hunky-dory. Gjentakelsen fra forrige avsnitt om at alt innholdet er skreddersydd min side, gjør meg nok en gang trygg på at skreddersyingen er i de beste hender.

Vårt budsjett for dette kampagnen er: 800 NOK som inkluderer godkjenningskostnader. Hvis du kan jobbe med oss ved denne anledningen, ville jeg gjerne sende over så mye relevante aktiviteter som mulig til deg på en jevnlig basis. Siden vi arbeider med en stram tidsfrist, vil vi gjerne legge inn artikler så snart som mulig. Hvis du er interessert så ta kontakt snart.

Wow! Denne «kampagnen» har hele 800 NOK i budsjett! Da kan jeg jo nesten si opp jobben min og begynne for meg selv, med blogging og tekstarbeid på heltid! Kombinasjonen mellom «på en jevnlig basis» og «stram tidsfrist» er også spennende, så her er det ingenting å lure på.

For å avslutte på en litt seriøs note, er det fascinerende hvor lite tillitvekkende det oppleves å motta markedsføring som er oversatt av Google Translate. Jeg tror oversettere beholder jobben en stund til, jeg.

Reklamer

Tagged: , ,

§ One Response to Sponset innhold på blogger:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Sponset innhold på blogger: at Hans Ivar Stordals blogg.

meta

%d bloggere like this: