Ukas lenker: Steampunk laptop, hundedobbeltgjengere og ryddighet

11. juni 2011 § 1 kommentar

1. Steampunk-laptop:  Lei av å taste på svart plastikk eller blank aluminium som ikke lenger står ut fra mengden? Da bør du ta en titt på disse steampunk laptopene som snart kommer i salg (til en rimelig stiv pris) fra en driftig kar som kaller seg Datamancer, selvutnevnt «jackass of all trades». På siden hans finner du også steampunk-tastaturer, stasjonære pc-er innebygd i victorianske kabinett og mye mer for den klassisk anlagte. Hvis ikke du kan skrive en historisk dameroman på denne, så kan du det ikke i det hele tatt. Takk til boingboing.net for tipset.

2. Din hunde-dobbeltgjenger: Ubrukelig, men like fullt nydelig bruk av ny teknologi: Denne siden lar deg finne din hunde-dobbeltgjenger ved bruk av digital ansiktsgjenkjennelse. Hundre kroner på at et bilde av NRK Sportsrevyens Karen Marie Ellefsen gir en afghansk mynde!

3. Ryddighet: Folk har forskjellige ideer om hva ryddighet er, for eksempel finnes det folk som sorterer bokhylla si etter farge i stedet for forfatter eller tema. På bloggen Things organized neatly finner du nok flest av de førstnevnte. Den samler nemlig bilder av alt mellom himmel og jord, med eneste kriterium at det skal være organisert på en ryddig måte. En nydelig liten daglig dose med visuell orden og nytelse.

Tagged:

§ One Response to Ukas lenker: Steampunk laptop, hundedobbeltgjengere og ryddighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Ukas lenker: Steampunk laptop, hundedobbeltgjengere og ryddighet at Hans Ivar Stordals blogg.

meta

%d bloggere liker dette: