Snodig hynpotisk bakgrunnsstøy

29. april 2011 § 1 kommentar

Jeg hører mye på musikk på jobb, men siden jeg stort sett jobber med skriving, korrekturlesing og andre oppgaver som krever litt konsentrasjon, blir det lite rap, rock eller andre sjangere som lett havnerforrerst i pannebrasken. I stedet ender jeg ofte på chill musikk som instrumental hiphop eller jazz, ambient, elektronika og ulike varianter av «sløye beats».

Hvem skulle trodd at en mashup av ambient musikk og politiradio skulle være så avslappende?

I den kategorien kom jeg nylig over denne snodige siden, You are listening to, som blander ambient musikk (fra utvalgte elektronikaartister på nettstedet Soundcloud) med live politiradio fra enten Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago eller fransktalende Montréal. Blandingen er virkelig merkelig hypnotisk, som et slags evigvarende foranderlig kunstverk. Anbefales. Tror jeg.

Tagged: , ,

§ One Response to Snodig hynpotisk bakgrunnsstøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Snodig hynpotisk bakgrunnsstøy at Hans Ivar Stordals blogg.

meta

%d bloggere liker dette: