Medlem av Kulturrådets vurderingsutvalg for tegneserier

19. februar 2016 § Legg igjen en kommentar

For tre år siden skrev jeg om nyheten at kulturrådet opprettet en egen innkjøpsordning for tegneserier og opprettet et eget fagutvalg for tegneserier. Nå, fire år senere, har jeg jommen selv blitt medlem av dette fagutvalget, eller som det nå heter: Vurderingsutvalget for tegneserier. Det er altså dette utvalget som vedtar hvilke nye norske tegneseriebøker som skal omfattes av den såkalte innkjøpsordningen for nye norske tegneserier, samt gir tilråding oppover i systemet angående søknader for produksjonsstøtte til tegneserier.

Jeg kjenner meg så klart både litt beæret og begeistret for oppnevnelsen, og kan vel ikke si annet enn at jeg skal gjøre mitt beste for å belønne alle de kvalitetsseriene som blir skapt der ute – og det er ikke få for tiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Medlem av Kulturrådets vurderingsutvalg for tegneserier at Hans Ivar Stordals blogg.

meta

%d bloggere liker dette: